Digitale bereikbaarheid

GLASVEZEL OP BEDRIJVENTERREINEN

Glasvezel is het ultieme breedbandmedium voor grootschalig datatransport zoals internet, telefonie, radio en televisie. De gemeente Laarbeek vindt het belangrijk dat de bedrijventerreinen voorbereid zijn op de toekomst. Bedrijven hebben steeds vaker behoefte aan een grotere transportcapaciteit voor digitale bestanden. Naar verwachting blijft deze behoefte groeien. Glasvezel is de snelste breedbandverbinding die er is. De mogelijkheden op het gebied van communicatie en datatransport zijn ongekend. Een glasvezelvoorziening op de bedrijventerreinen is ook zeer geschikt voor collectieve camerabewaking. Stichting Parkmanagement Laarbeek heeft op de 3 grootste terreinen reeds glasvezel voorzieningen gerealiseerd. 

Glasvezel aanwezig op bedrijventerreinen:

- Beekerheide
- Beekseweg Zuid
- Bemmer

Bedrijven die nog niet zijn aangesloten op het 'glas' maar wel interesse hebben, kunnen contact opnemen via info@parkmanagementlaarbeek.nl

 

e-Quest


DRAADLOOS BREEDBAND INTERNET OP BEDRIJVENTERREINEN

Syan biedt breedband internet voor in het industrieterreinen. Voor Beekerheide en Bemmer biedt Syan bijvoorbeeld een totale dekking met een snelheid van 150Mbps upload én download. Inmiddels is dit draadloze netwerk al enkele jaren operationeel en maken meerdere ondernemers gebruik van deze verbinding. Waar met ADSL de mogelijkheden beperkt zijn, is het met breedband internet van Syan mogelijk om in de cloud te werken zonder lang te hoeven wachten.


Wat is het?
Ieder draadloos netwerk is voorzien van een eigen Glasvezel aanvoer. Deze Glasvezel aanvoer wordt door Syan verlengd met een beveiligde en afgeschermde draadloze point-to-point verbinding. Graafwerkzaamheden zijn niet nodig, alleen een dak met vrij zicht naar een van onze aanvoer locaties. Vraagbundeling is niet nodig omdat Syan breedband internet direct beschikbaar is! U hoeft dus niet te wachten tot er voldoende deelnemers zijn want het netwerk is reeds operationeel.

Geinteresseerd?
Voor meer informatie en persoonlijke uitleg komen we graag bij u langs om te kijken wat we kunnen betekenen voor uw organisatie. In veel gevallen is zelfs een mooie besparing realiseerbaar omdat we vaak een totaal aanbod kunnen maken met hoge besparingen op uw huidige telefoonlijn. Deze is namelijk niet meer nodig dankzij VoIP telefonie over breedband internet.

Bezoek de website eens of neem contact met Syan op!